top of page

MATERIÁLNO-TECHNICKÉ VYBAVENIE A PRIESTOROVÉ PODMIENKY VYUČOVANIA

Areál školy pozostáva z viacerých budov, hlavná budova má 4 poschodia. Na 5 podlažiach sú rozmiestnené základné priestorové podmienky pre školský manažment, kabinety pre pedagogických a nepedagogických zamestnancov, zborovňa, triedy a učebne. Spolu so spoločenskými priestormi a vonkajšími priestormi pre teoretické a praktické vyučovanie spĺňajú všetky požiadavky a podmienky na realizáciu školských vzdelávacích programov. Snažíme sa neustále modernizovať.

SPOJENÁ ŠKOLA

spoločné učebne a miestnosti

  • učebne pre teoretické vzdelávanie

  • jazykové učebne

  • laboratória CHEM, BIO, FYZ, ZŠP

  • počítačové miestnosti

mtv gymnazium
mtvSPSP
mtvsport
mtv HA

Materiálno-technické vybavenie Hotelovej akadémie
 

je v súlade s Normatívom na materiálno – technické a priestorové zabezpečenie pre študijný odbor 6323 K hotelová akadémia, ktorý stanovuje:

 

  1. základné učebné priestory a základné vybavenie učebných priestorov pre všeobecnovzdelávacie predmety (kmeňové učebne, telocvične...) a odporúčané učebné priestory a odporúčané vybavenie učebných priestorov (chemické laboratóriá, jazykové laboratóriá, matematické učebne, a multimediálne učebne).
    Vzhľadom na to, že Hotelová akadémia je organizačnou zložkou Spojenej školy, žiaci HA využívajú všetky základné a odporúčané učebné priestory a aj materiálno – technické vybavenie v rámci Spojenej školy.

     

  2. základné učebné priestory pre teoretické a praktické vyučovanie a ich materiálne a prístrojové vybavenie pre študijný odbor hotelová akadémia, ktoré vytvára predpoklady pre zabezpečenie odbornej prípravy našich žiakov. Patria sem učebne pre vyučovanie odborných predmetov teoretického vyučovania (učebne informatiky, administratívy a korešpondencie, marketingu, hotelového a gastronomického manažmentu...) a učebne pre vyučovanie odborných predmetov praktickej prípravy (učebne na vyučovanie techniky obsluhy - stolovničky a učebne – cvičné kuchynky, na vyučovanie predmetu technológia prípravy pokrmov). Učebne sú vybavené potrebným inventárom.
    Súčasťou odporúčaného vybavenia sú aj učebne pre inštruktáž, vybavené dataprojektormi, notebookmi a internetom a učebňa pre vyučovanie predmetov praktickej prípravy – spoločenská sála a malá spoločenská sála - bar, vybavené nadštandardným inventárom – barovým pultom, výčapným zariadením, výrobníkom ľadu, kávovarom, chladničkou s vitrínou, stand–up stolmi, bufetovými vozíkmi, teplými servírovacími vozíkmi, šalátovým vozíkom, prepravným vozíkom, chafingami, fontánou na čokoládu a pod. Súčasťou materiálno – technického vybavenia sú aj sklady s požadovaným inventárom, chladiareň a šatne pre žiakov.

UČEBNE PRAKTICKÉHO VYUČOVANIA

Hotelová akadémia

  • stolovničky

  • kuchynky

  • bar

  • spoločenská sála

STREDISKO PRAKTICKÉHO VYUČOVANIA

Stredná priemyselná škola potravinárska

  • pekáreň

  • jedáleň

  • výrobňa studených jedál a cukrárenských výrobkov

  • regeneračné centrum

ŠPORTOVISKÁ

Stredná športová škola

  • veľká telocvičňa

  • malá telocvičňa

  • baletné štúdio

  • pohybové štúdio

  • bazén

  • posilňovne

  • stolnotenisová hala

  • tenisové kurty
  • regeneračné centrum

  • plánovaná dostavba športovísk:

  • areál pre atletiku

  • nafukovacia hala

  • multifunkčné ihrisko

INÉ PRIESTORY

Spojená škola

  • zborovňa

  • šatne

  • knižnica

  • školská jedáleň

  • bufet

  • mliečny bar

bottom of page